Шампионът в лека категория на смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов

...
Шампионът в лека категория на смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов
Коментари Харесай

Суперсблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър на 6 октомври

Шампионът в лека категория на смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов ще се изправи против ирландската суперзвезда Конър Макгрегър.

Битката ще се състои на 6 октомври тази година в шампионата UFC 229, който ще се организира в Лас Вегас. Най-бързата победа на Хабиб до момента е против Тияго Таварес с механически нокаут през 2013 година за 1 мин и 55 секунди.

От своя страна, Макгрегър е най-бърз в конфликта си с Пади Дохърти, който побеждава с нокаут през 2011 година за 4 секунди.

Сблъсъкът сред двамата ще бъде основен за вечерта, а продажбата на билети за огромното събитие ще стартира на 17 август. Президентът на UFC Дейна Уайт публично разгласи борбата на конференция в Лос Анджелис.

Хабиб Нурмагомедов завоюва вакантната купа в лека категория на 7 април на шампионата UFC 223 в Бруклин, откакто победи с единомислещо решение Ал Якинта, който взе участие е борбата след малко предупреждение, заменяйки контузения Тони Фъргюсън. Титла, която беше отнета от Конър Макгрегър два дни по-рано.

По този метод ирландецът ще се върне в осмоъгълника съвсем 2 години след историческата си победа над Еди Алварес, когато на шампионата UFC 205 в Ню Йорк той завоюва колана на UFC в лека категория и стана първият първенец на UFC по едно и също време в две категории.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР