Шампионът в лека категория и непобедимо граплинг-страшилище Хабиб Нурмагомедов (26-0)

...
Шампионът в лека категория и непобедимо граплинг-страшилище Хабиб Нурмагомедов (26-0)
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Конър Макгрегър vs. Хабиб Нурмагомедов

Шампионът в лека категория и непобедимо граплинг-страшилище Хабиб Нурмагомедов (26-0) се изправя против суперзвездата на ММА и нокаут актьор Конър Макгрегър (21-3) в най-дългоочаквания двубой в историята на UFC. Сблъсъкът на конфликтите стартира по МАХ Sport 2 от 05:00 часа българско време, като може да се следи и посредством pay-per-view в онлайн платформата live.a1.bg.

ВИЖТЕ ПРЕВЮТО НА SPORAL.BG ЗА ДВУБОЯ ТУК!

На формалния кантар стана ясно, че Конър Макгрегър тежи 70.080 кг, а Хабиб Нурмагомедов – 70.300 кг.

Who belongs on the throne?

There can only be one king. #UFC229 pic.twitter.com/G48hNs0VDq
— UFC (@ufc) October 6, 2018
Това, което прави конфликтът толкоз трогателен, е контрастът в стиловете на двамата бойци – майсторът на нокаутите от Ирландия против повелителя на земя от Дагестан, Русия. За всички почитатели е ясно, че Конър ще има преимущество в изправена позиция и при възможни замени на удари с ръце, до момента в който Хабиб ще господства на земя. Шансовете на победа за Макгрегър ще се изпаряват с течение на минутите и на рундовете, до момента в който Хабиб ще би трябвало да се пази от ранно пострадване.

Статистиката на Макгрегър въобще не е в негова изгода в тази ситуация, защото и трите му провали са след събмишън, а ще се изправи против непоколебима граплинг-машина, която е неповторима в ММА. Около него ще има и загадка, заради обстоятелството, че от две години не е излизал на осмоъгълника, до момента в който Хабиб употребява отсъствието му, с цел да завоюва един от поясите му – в лека категория.

RT b/c it's FIGHT DAY#UFC229: @TeamKhabib vs @TheNotoriousMMA goes down TONIGHT | 10:00pmET/7:00pmPT | LIVE on PPV! B2YB: @TheWalkingDead pic.twitter.com/nCDfY6BxKj
— UFC (@ufc) October 6, 2018

И двамата до момента не са срещали противници от такова естество – които най-добре да могат да се възползват от слабостите на другия. Залогът е място в историята, поръчка за „ Залата на славата” и нямащ нищо общо с парите, които другояче също не са по никакъв начин малко – 3 000 000 за Макгрегър и 2 000 000 за Нурмагомедов (това са приходите им без да се броят спомагателни бонуси от реклами и тв права).

The stage is set.

Tonight, we go to war! #UFC229 pic.twitter.com/rksd70XHZ2
— UFC (@ufc) October 6, 2018
Заявките за PPV пък се чака да бъдат рекордни и да подобрят настоящето върхово достижение в това отношение – 1.6 милиона покупки на дуела сред Макгрегър и Нейт Диас през 2016 година.

Телевизионното лъчение по MAX Sport 2 стартира в 05:00 часа българско време, а главното събитие на галавечерта ще започва към 07:00.
Schaub

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР