Шампионът в лека категория Хабиб Нурмадомедов иска да защитава титлата

...
Шампионът в лека категория Хабиб Нурмадомедов иска да защитава титлата
Коментари Харесай

Хабиб планира 3 битки за 11 месеца

Шампионът в лека категория Хабиб Нурмадомедов желае да пази купата си 3 пъти в идващите 11 месеца. Информацията идва от Али Абделазиз, който е негов управител. В момента Нурмагомедов (27-0) се отдава на пости, тъй като към този момент започва свещеният месец Рамадан. Абделазиз споделя, че Хабиб ще продължи да тренира и ще натъртва на тренировки нощем, като желае да се бие през септември, декември и април идната година:

"Той ми даде доста точни указания. Хабиб ми сподели, че желае да се бие през септември, декември и по-късно през април идната година. Бившият първенец Джордж Сен Пиер ще има много време, с цел да оправи връзките си с UFC и Хабиб желае идната година да се бият през април. В момента има много кандидати в лека категория и би трябвало да се бием и да браним купата. Хабиб към този момент го е правил преди, когато се би с Якуинта, Барбоса и Макгрегър за по-малко от година.

През април 2020 година може да се бием против GSP, или против някой от кандидатите. Конър първо би трябвало да си завоюва борба против някой от Джъстин Гейджи, Тони Фъргюсън или Доналд Серони. В момента той не е заслужен конкурент. Всички ние в нашия екип сме на това мнение. Смесените бойни изкуства в Близкия изток и Северна Африка станаха толкоз известни, откакто Хабиб завоюва борбата си против Макгрегър, тъй като Хабиб почиташе тези хора.

Хабиб желае да покаже на тези млади мюсюлмански деца, че има нещо, наречено UFC и може да станете първенец на UFC, без да има значение от каква раса или вяра идвате. Това е доста особено за Хабиб. Той е дипломат за този район ", сподели Абделазиз.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР