Шампионът в категория "супер перо" на Световната боксова организация (WBO)

...
Шампионът в категория "супер перо" на Световната боксова организация (WBO)
Коментари Харесай

Ломаченко: Ригондо ще се бие като за последно

Шампионът в категория "супер перо " на Световната боксова организация (WBO) Васил Ломаченко съобщи, че тренира доста старателно, защото счита, че идният му конкурент Гийермо Ригондо "ще се бие като за последно ", когато двамата се изправят един против различен на 9-и декември в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

"Смятам, че той ще се бие като за последно. Ще се опита да държи отдалеченост и да нанася своите удари. Не съм го виждал доста пъти да бъде нападателен, само че това не го прави по-малко рисков ", съобщи Ломаченко.

Ригондо погнусен от Световната боксова асоциация

Ломаченко се приготвя да употребява всеки удар от своя боеприпас, с цел да надделее над Ригондо. Двамата боксьори са необятно считани за двамата най-хубави дилетанти в историята на бокса. Всеки от тях има по два олимпийски медала към врата си.

"Тренирам всичките си удари, не ми подхожда да съм съвършен единствено при един тип удар, това не е за мен. Искам да покажа на хората, че боксът е изпълнен с разнообразни благоприятни условия и можете да вършиме разнообразни неща ", добави той.

Мениджърът на Ломаченко, Егис Климас, чака борбата да стартира постепенно и с течение на рундовете нещата да се разгорещят.

Ригондо: Не съм несъвършен като останалите съперници на Ломаченко

"Това ще бъде като партия на шах, те са двама високопрофилни бойци, не мисля, че това ще бъде нападателна борба. Те ще се опитат да се опознаят, изначало ще бъде скучно... може би в първия и втория рунд, само че по-късно ще стане доста забавно ", съобщи Климас.

"За хората, които схващат от бокс - това ще бъде страхотна борба, само че за елементарните фенове, които не схващат доста от спорта и чакат двамата гневно да разменят удари - това няма да им хареса ", добави той.

Евентуална победа за Ломаченко в тази борба ще му отвори доста порти, само че той не мисли за бъдещето сега.

"Не ми харесва да мисля за бъдещето, аз съм фокусиран върху борбата на 9-ти декември. Правя кариера за фамилията си, за себе си, за това да оставя някакво завещание зад тила си ", съобщи Ломаченко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР