Шампионът Спартак (Москва) допусна трета загуба от началото на сезона

...
Шампионът Спартак (Москва) допусна трета загуба от началото на сезона
Коментари Харесай

Спартак без Попов пропиля аванс от 2:0 и се срина

Шампионът Спартак (Москва) позволи трета загуба от началото на сезона в съветското състезание. В мач от 7-ия кръг спартаковци претърпяха мъчително проваляне с 3:4 в столичното дерби с Локомотив (Москва). Играчите на Масимо Карера водеха с 2:0 в резултата на почивката, само че позволиха цели 4 попадения във вратата си през второто полувреме. За сензационния поврат на “железничарите” оказа помощ и това, че в последните секунди на първата част втори жълт, надлежно червен картон получи Александър Самедов от Спартак.

Ивелин Попов остана през всичките 90 минути на скамейката на запасите за първенците, които поведоха в резултата в 30-ата минута с гол на Денис Глушаков. В 43-ата минута Луис Адриано бе прецизен за 2:0 и мачът се развиваше по прелестен за спартаковци метод. Трябва да се означи, че и за двете попадения асистира Куинси Промес.



Още в 48-ата минута обаче останалите с човек повече на терена локомотивци вкараха гол, дело на Дмитрий Баринов. В 68-ата минута резервата Алексей Миранчук изравни за 2:2, а в 83-ата друга запаса - Александър Коломейцев, бе прецизен за 2:3 и обратът бе факт. В първата минута на добавеното време Мануел Фернандеш означи четвърти гол за носителя на Купата на Русия, а крайния резултат секунди по-късно оформи Промес след отлична солова акция.

Спартак заема 10-о място в класирането с 8 точки, а Локомотив е втори с 16. Лидер, също с 16 точки, е Зенит, който на следващия ден гостува на последния в подреждането Амкар.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР