Шампионът Реал (Мадрид) не се възползва от грешната стъпка на

...
Шампионът Реал (Мадрид) не се възползва от грешната стъпка на
Коментари Харесай

"Реал" не успя да съкрати преднината на "Барселона" в Ла Лига

Шампионът " Реал " (Мадрид) не се възползва от неверната стъпка на " Барселона " по-рано денем и също не завоюва мача си от 14-ия кръг на Ла Лига. Мадридчани направиха 0:0 при гостуването си на " Атлетик " (Билбао) на " Сан Мамес ".

Тимът на Зинедин Зидан остава на осем точки зад " Барселона " няколко кръга преди първото издание на Класико за сезона.

" Реал " имаше превъзходство над противника си, само че не съумя го материализира. В началото на дуела Карим Бензема удари гредата, като това беше едно от най-хубавите положения за гостите в дуела. Баските дадоха отговор с нападателна игра и вършеха доста нарушавания, с които непрекъснато накъсваха дейностите на първенеца.

През първата част двамата нападатели на " Реал " Кристиано Роналдо и Бензема приключиха надлежно с 13 и 10 паса, само че нито веднъж не си подадоха между тях, което значително обясняваше и нулевото тъждество.

¡Solo @Atleti y @SevillaFC logran la victoria! ❤️#LaLigaSantanderpic.twitter.com/wYNp1pttjl
— LaLiga (@LaLiga) December 2, 2017

През втората част португалецът опита няколко рискови удара, само че не можа да се разпише. Новият " Сан Мамес " към този момент остава и стадионът, на който Роналдо не е вкарвал гол. Той изигра пети мач на оборудването на баските и още не се е разписвал.

За похлупак в края на мача " Реал " остана и с човек по-малко, откакто Серхио Рамос беше изпъден. Капитанът на първенците стана футболистът с най-вече червени картони в историята на Ла Лига – 19. Всичките изгонвания на Рамос са с екипа на " Реал ".

На трето място в Ла Лига излезе " Атлетико " (Мадрид), който по-рано победи другия отбор от Баския " Реал " (Сосиедад). " Дюшекчиите " изоставаха с 0;1, само че обърнаха с голове на Филипе Луиш и Антоан Гризман.

" Атлетико " има 30 точки, с две повече от " Реал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР