Шампионът приема в последен мач от първия за 2021 година

...
Шампионът приема в последен мач от първия за 2021 година
Коментари Харесай

Ювентус - Удинезе, съставите

Шампионът приема в финален мач от първия за 2021 година кръг в Серия " А ". Срещата на стадион " Алианц " стартира в 21:45 часа.

" Старата госпожа " бе шокирана с 0:3 от в заключителния дуел за предходната година, а настрана от това има единствено два триумфа в последните си пет семейства в Калчото, заради което стартира да изостава малко по-сериозно от водачите и.

За страдание на домакините е получил лека травма на подготовка и няма да бъде разполагаем на треньора. Именно той се намираше в най-хубава голова форма напоследък за " бианконерите ", а с изключение на него не е на линия и десният бек.

Гостите от Удинезе, изненадващо или не, са записали цели 12 " сухи мрежи " през 2020 година, което е върхово достижение за италианските тимове в шампионата.

!
— JuventusFC (@juventusfcen) и ще водят офанзивата на " бяло-черните ", а по крилата ще работят Арън Рамзи и. В халфовата линия са Родриго Бенанкур и Макени, а в отбрана (отляво надясно) -, Матайс Де Лихт, и, до момента в който на вратата е. Серия А 15 кръг, неделя 3 януари  Ювентус 21:45предстои  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР