Шампионът по канадска борба Панайот Чанков - Понката получи от

...
Шампионът по канадска борба Панайот Чанков - Понката получи от
Коментари Харесай

Шампионът Панайот Чанков със специална награда от Канал 3

Шампионът по канадска битка Панайот Чанков - Понката получи от Канал 3 специфична парична премия по време на спектакъла " Нощ на звездите ", проведен от международната циркова звезда Енчо Керязов и едноименната му фондация.
За 7-а поредна година сърцатият акробат показва на българската аудитория международно известни актьори от манежа и по едно и също време с това - фондацията му отличава и заслужили млади българи в категориите " Спорт ", " Образование " и " Изкуство ". За първа година Керязов награди и две деца в неравностойно състояние - Фатме Исмаил, която си потегли с премия от Столична община и Панайот Чанков - Понката, който получи и спомагателна парична премия от Канал 3.
" Няма сума, която е измерима с упоритостта и силата на духа, които има Понката, който Канал 3 отличи”, съобщи шефът и програмен шеф на Канал 3 Ива Стоянова. " Аз съм някогашна спортистка и зная какъв брой старания са нужни, с цел да станеш първенец, а Панайот е вложил най-малко два пъти повече, с цел да реализира триумфите си. Първо старания, с цел да пребори себе си и това, което му е отредил животът, а по-късно, с цел да победи и другите. Такъв хъс и мощ на характера са почтени не просто за премия, само че и за бездънен реверанс. Това ни притегли в решението ни кого да разпознаваем, а фактът, че точно на неговото показване препълнената зала избухна и той събра най-бурните овации, ни подсказа, че не сме сбъркали. От името на Канал 3 приветствам и всички други надарени деца на България, които бяха отличени за достиженията си от фондацията на Енчо Керязов. На самия Енчо сърдечно благодаря за доверието в Канал 3 и за всичко, което прави в името на триумфа, положителното и славата на родината ни ", добави Стоянова.

Канал 3 ще продължи да следи и оказва помощ в кариерата на Панайот Чанков - Понката, който след няколко месеца ще се бори за орден и на Европейското състезание по канадска битка в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР