Шампионът по бокс във версия Световна боксова асоциация (WBA) Мани

...
Шампионът по бокс във версия Световна боксова асоциация (WBA) Мани
Коментари Харесай

Пакиао отрече да се кандидатира за президент на Филипините

Шампионът по бокс във версия Световна боксова асоциация (WBA) Мани Пакиао опроверга новината, че има желание да се кандидатира за президент на родината си Филипините на изборите през 2022 година. Вчера новината беше обявена от някогашния му промоутър Боб Аръм пред вестник " Сън ".

" Доколкото си припомням, ние в никакъв случай не сме разговаряли с Аръм за политика. Последната ни видео сказка беше за планирането на мачове, само че не и за политика. Нашата полемика беше единствено по отношение на бокса ", сподели 41-годишният Пакиао за BoxingScene.

От 2016 година боксьорът е член на Сената на страната, като събра 16 милиона гласа. Именно през 2022-а година изтича и този мандат на законодателния орган. На кръга Мани Пакиао има 62 победи, от които 39 с нокаут, 7 провали и 2 равенства.

През 2016 година разгласи края на кариерата си, само че откакто влезе в Сената се върна към спорта. Той победи американеца Джеси Варгас в мач за купата в категория до 66,68 кг във версия WBO (Световна боксова организация).до този миг след връщането си на кръга той има три победи и едно проваляне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР