Шампионът по бокс Даниел Асенов се забавлява подобаващо по празниците.

...
Шампионът по бокс Даниел Асенов се забавлява подобаващо по празниците.
Коментари Харесай

Вино и суджуци за коледаря Даниел Асенов

Шампионът по бокс Даниел Асенов се забавлява уместно по празниците. За Бъдни вечер и Коледа БГ Тайсъна още веднъж облече националната носия и стана коледар, както всяка година по това време. 
Даниел и братята му Катин и Боян са част от огромната група коледари, която радва ямболии. 
 
" Преживяването е ужасно! От години коледувам с голямо наслаждение, знам всички песни и съм безпределно щастлив, че хората ни одобряват топло и ни се радват ", показа Даниел Асенов пред БЛИЦ СПОРТ.

Двукратният европейски първенец по бокс при мъжете в категория до 52 кг описа още, че след всяко осъществяване в къщите на ямболии, които посещават през вчерашния ден и през днешния ден, коледарите са обилно възнаграждавани. 

" Даряват ни с виновност, суджуци, несъмнено и с пари. Но знаете, че ние не го вършим поради парите, а поради обичаите и традициите, които всички би трябвало да почитаме и препредаваме от потомство на потомство ", показа още БГ Тайсъна.

" Спокойно, внимавам с чашката! Позволявам си малко винце, само че не доста ", добави Даниел Асенов, който прекарва коледните и новогодишни празници в родното си село Кукорево със фамилията си и своята половинка Розалия Пайчева. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ



Шампионът и групата коледари бяха снимани тази заран и от екип на Нова телевизия:  

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР