Шампионът от миналата година Франция не допусна да изостане с

...
Шампионът от миналата година Франция не допусна да изостане с
Коментари Харесай

Франция и Холандия си поделиха първите два мача в Купа Дейвис


Шампионът от предходната година Франция не позволи да изостане с 0-2 в осминафиналния си мач с Холандия, откакто Ришар Гаске надделя Робин Хаасе във втория мач на сингъл в Албертсвил.

„ Петлите “ имаха съществени проблеми директно преди началото на дуела, откакто Жо-Вилфред Цонга и Лука Пуи се отхвърлиха поради травми, а капитанът Яник Ноа повика в последния миг Адриан Манарино, който тренираше в Малта. Манарино не съумя да откри играта си толкоз бързо и загуби от 369-ия в света Тимо де Бакер с 6-7(4), 3-6, 3-6 в откриващия мач. След това ветеранът Ришар Гаске не позволи обстановката за домакините да стане още по-тежка и победи първата ракета на Хоалндия Робин Хаасе с 6-4, 7-6(3), 3-6, 7-5 в своя 23-ти мач на сингъл за Купа Дейвис.

Миналогодишният финалист Белгия поведе с 2-0 на Унгария, откакто Рубен Бемелманс и Давид Гофен взеха двата мача на сингъл. За Гофен това бе 17-та победа в последните му 18 мача на сингъл в конкуренцията. С 2-0 поведе и рекордьорът по трофеи Съединени американски щати в Белград след победи на Сам Куери и Джон Иснър. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР