Шампионът Нефтохимик 2010“ направи първа крачка към купата на България

...
Шампионът Нефтохимик 2010“ направи първа крачка към купата на България
Коментари Харесай

Салпаров и компания на финал за купата

Шампионът „ Нефтохимик 2010 “ направи първа крачка към купата на България по волейбол, откакто се класира за финала с 3:0 против „ Хебър “ (Пазарджик). Най-резултатен за бургазлии бе Николай Учиков с 18 точки, а Валентин Братоев добави 8 за триумфа.

„ Имаме тим, който може да завоюва трофея – съобщи 35-годишното либеро Теодор Салпаров, играещ шеф на „ Нефтохимик “. – Във финалите няма слаби, щом са стигнали до тази фаза на шампионата. А с цел да спечелиш купата, би трябвало да биеш най-хубавите. Не сме абонирани за първото място, само че в случай че не го създадем ще е неуспех за нас. “
Другият финалист ще бъде избран по-късно сред „ Монтана “ и „ Добруджа 07 “. А конфликтът за трофея е в неделя от 18,30 часа.

Същевременно сензационна вест споходи 12-кратния първенец на Швейцария при дамите. В края на сезона „ Волеро “ (Цюрих), в който играят Гергана Димитрова и Мира Теодорова, ще смени националността си, като отборът ще бъде изместен най-вероятно във Франция. Според президента Став Джейкъбс резултатите на тима не са били оценени почтено в Страната на шоколада, макар че е вложил съществени средства и старания. „ Волеро “ към този момент има 45-годишна история.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР