Шампионът на WBO в средна категория Били Джо Сондърс впечатли

...
Шампионът на WBO в средна категория Били Джо Сондърс впечатли
Коментари Харесай

Как Сондърс се подигра с Лемьо и пропуските му

Шампионът на WBO в междинна категория Били Джо Сондърс впечатли боксовата общност в събота вечер, откакто завоюва доминантно съвсем всеки един от рундовете в борбата си с Дейвид Лемьо - борба, която мнозина чакаха да бъде извънредно равностойна.

Сондърс с безапелационна победа над Лемьо

Реалността обаче не би могла да бъде по-далеч от истината, защото Сондърс съобщи боксов урок на своя конкурент, който даже се би пред родна аудитория. С тази си победа британецът усъвършенства съвършения си професионален връх до 26-0.

В един миг по време на борбата, Сондърс даже си разреши да се позабавлява и се подигра на своя конкурент, когато следващият удар не Лемьо пропусна задачата:

All kinds of disrespect from Saunders #SaundersLemieux pic.twitter.com/k10TZ6sU87
— Punch-Drunk Pauly (@punchdrunkpauly) December 17, 2017
Това е образец за относителната лекост, с която Сондърс завоюва срещата. Сега той се насочва към някои огромни борби през новата година в междинна категория, като обединителна среща за купите против някои от останалите първенец в дивизията.

Макар че реваншът сред Генади Головкин и Канело Алварес към момента не е публично разгласен, въпреки всичко се счита, че това ще се случи в Лас Вегас през месец май. Това значи, че Сондърс ще би трябвало да изчака до края на 2018-а година, в случай че желае да се бие с спечелилия от тази среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР