Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри даде своята

...
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри даде своята
Коментари Харесай

Тайсън Фюри прогнозира Уайлдър – Хелениус

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри даде своята прогноза за развиването на борбата сред Дионтей Уайлдър и Роберт Хелниус. Двамата се срещат тази събота в Ню Джърси. Хелениус беше спарингпартньор на Бронзовия бомбардировач преди време, а в този момент ще му е съперник при завръщането на кръга за американеца.

За Уайлдър това е първи мач от октомври предходната година, когато загуби с жесток нокаут против Фюри в трилогията посред им. Първият мач сред двамата бе противоречиво тъждество, а след това Циганския цар нокаутира Уайлдър два пъти.

„ Според мен Хелениус е добър боксьор. Той е преди всичко в ранглистата на WBA или най-малко би трябвало да бъде, в случай че не е “, разгласи Фюри пред ID Boxing. „ Той се оправи в елиминатора против Адам Ковначки. Но Уайлдър е с колосален удар. Веднага откакто нацели Хелениус и той ще е навън. Виждал съм по какъв начин Джералд Уошингтън нокаутира Хелениус, а Уайлдър също го е правил “.

„ Хелениус не се оправи доста добре против Дилиън Уайт, а Уайлдър удря доста по-силно от него. Така че, да, нокуат сигурно “.

Ако Уайлдър победи Хелениус в събота, ще има още един късмет да нападна пояса на Фюри. Победа ще сложи Бронзовия бомбардировач на пътя на Анди Руис във заключителен елиминатор преди наложителен пердах за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР