Шампионът на WBC в тежка категория Тасън Фюри определи себе

...
Шампионът на WBC в тежка категория Тасън Фюри определи себе
Коментари Харесай

Тайсън Фюри сложи себе си като №1 в тежка категория

Шампионът на WBC в тежка категория Тасън Фюри дефинира себе си като най-хубав в дивизията. Циганския цар направи своята ранглиста топ 5 при най-тежките и сложи себе си като №.

Не е изненадващо, че Фюри се сложи на върха, само че малко на брой биха оспорили това. Британецът няма загуба на кръга и победи имена като Дионтей Уайлдър и Дилиън Уайт.

Циганския цар въпреки всичко сложи Уайлдър пред локалния противник Антъни Джошуа. Двамата британци по този начин и не съумяха да се договорят за пердах посред им, което доста разяри Фюри. Уайлдър е подложен под №2 в листата на Циганския цар, до момента в който Джошуа остава на третото място.

Четвърти е актуалният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO Олександър Усик. Той се счита за идващият съперник на Фюри в бо, който да сплоти всички пояси в категорията. На пето място в листата, който Фюри завъртя в чат с WBC, е Дилиън Уайт.

Кавгаджията от Брикстън получи шанса си против Фюри през април 2022 година, само че загуби с механически нокаут в шести рунд. Сега Фюри насочва вниманието си към солидна обединителна борба против двукратния победител против Ей Джей – Усик. Мачът най-вероятно ще е на 29-и април в Саудитска арабия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР