Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория пренаписа

...
Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория пренаписа
Коментари Харесай

Стипе Миочич: Аз съм най-добрият в тежка категория за всички времена

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория пренаписа историята на организацията през миналия уикенд, откакто стана първият войник в тази категория, който е успявал да отбрани купата си три поредни пъти.

В събитието UFC 220 той премаза по безапелационен метод нокаутьора от Камерун Францис Нгану. След края на срещата Миочич бе запитан дали счита, че в този момент заслужава да бъде наименуван най-хубавия войник в тежка категория в историята на UFC, и по принцип скромният първенец беше прям в отговора си.

"Много ясно, че да. Никой не е успявал да направи три поредни отбрани. Аз го направих и премазах поредност от велики имена. Минах през доста компликации, с цел да стигна до купата, а по-късно даже повече трудности, с цел да я защитя. Бих се с топ момчета. Трябваше да се изправя против Андрей Арловски, а след това трябваше да се удрям против Фабрицио Вердум в Бразилия пред 45,000 фенове. Лудост! Следващият човек в моя лист е Алистър Овърийм, палач, първенец на К-1, ударите му са свиреп. След това победих и Жуниор Дос Сантос, от който имам загуба в предишното. Сега победих човек, който всички смятаха за феномен. Нищо не е елементарно. Знам, че борбата не е лесна, само че в никакъв случай пътят ми не е бил елементарен. Всичко беше мъчно ", съобщи Миочич.

Преди началото на UFC 220 Миочич бе на крачка от това да пренапише историята, само че все пак той беше новобранец в тази борба съгласно букмейкърите, а и освен. Нгану беше избран като любимец и от UFC интензивно промотираха камерунеца с вяра той да бъде новият първенец на организацията, което не се хареса изключително на сегашния първенец, само че в последна сметка това направи успеха по-сладка за него.

"Тази победа закупи даже по-голямо значение с течение на времето. Аз победих момчето, което всеки мислеше, че ще ме победи, тъй че в този момент успеха е по-сладка. Този човек е феномен (иронизира поддръжниците на Нгану), той е един на милион, бла, бла бла. Е, познайте какво? Той загуби. Загуби от нормално момче от провинцията, което е с 18 кг по-леко от него. Разберете, аз съм най-хубавият в историята на тежка категория. Аз опазих купата си три поредни пъти. Никой не е правил това преди ", приключи Миочич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР