Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе удостоен

...
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе удостоен
Коментари Харесай

Чеченски почести и Мерцедес от Рамзан Кадиров за Хабиб Нурмагомедов

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе почетен с купата “Почетен жител на Грозни”. За това описа персонално чеченският водач Рамзан Кадиров.

" Дадох тържествена вечеря в чест на скъпия ни брат Хабиб Нурмагомедов. В четвъртък той ми пристигна на посетители в Грозни. Хабиб е един от великите бойци в смесените бойни изкуства. Той има 27 мача и 27 победи, в това число над най-известните противници. Целият свят продължава да разисква неговата извънредно зрелищна и безапелационна победа над ирландеца Конър Макгрегър. Поканих на срещата с Хабиб известни бойци от чеченския републикански състезателен клуб “Ахмат”. Кметът на град Грозни Ибрахим Закриев разгласи, че Хабиб получава купата " Почетен жител на град Грозни”, описа Кадиров, който връчи ключовете на лек автомобил “Мерцедес” на Нурмагомедов. View this post on Instagram
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 11, 2018 at 7:41pm PDT

“Голямо благодаря на Рамзан Ахматович Кадиров и на цялата братска Чечня. Нямам думи да опиша какъв брой съм ви признателен за поддръжката. Хвала на Аллах, който направи всички нас братя посредством нашата вяра. И огромно благодаря за великодушния подарък и най-много за уважението, проявено към мен”, написа Хабиб Нурмагомедов в своя “Инстаграм”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР