Шампионът на страната по плажен футбол МФК Спартак се подсили

...
Шампионът на страната по плажен футбол МФК Спартак се подсили
Коментари Харесай

Шампион с Арсенал ще играе в МФК Спартак Варна

Шампионът на страната по плажен футбол МФК Спартак се укрепи с още едно задгранично попълнение за идния сезон. Към отбора ще се причисли опитният британски национал Терънс Боу, който играе като бранител.

Миналата година Боу завоюва купата на страната с тима на Арсенал, а зад тила си има и няколко с екипа на Портсмут. Той е рекордьор по мачове за националния тим на Англия, като в кариерата си досега има над 150 дуела с екипа на " Трите лъва ".

Терънс Боу ще се причисли към МФК Спартак директно преди срещите на отбора от груповата фаза на Шампионската лига в Назаре, Португалия и няма да вземе присъединяване в интернационалния шампионат Varna International Beach Soccer Cup през идната седмица, защото по същото време ще е зает с тима на Англия за другарски срещи във Франция.

„ Много съм благополучен да се причисля към първенците на България от МФК Спартак. Това е огромна чест за мен! Искам да благодаря на Симеон и Иван, че направиха всичко това допустимо, а на Симеон, че ми дава тази опция. От няколко години проследявам с интерес българския народен тим и националния шампионат в България и виждам огромен прогрес. Бих желал да бъда част от страхотния интернационален шампионат който ще се състои във Варна през идната седмица, само че уговорките ми с националния тим ще попречат на това. Очаквам с неспокойствие да се срещна с новите си съидейници от Спартак на вълнуващо предизвикателство Шампионска лига в Назаре. “ показа Теранс Боу, откакто прехвърлянето си.

Англичанинът е второто попълнение в редиците на МФК Спартак за новия сезон, откакто преди няколко дни с клуба се обвърза и най-хубавия състезател на Гърция - Константинос Папастатопулус.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР