Шампионът на Русия Спартак (Москва) продължава усилено да търси нови

...
Шампионът на Русия Спартак (Москва) продължава усилено да търси нови
Коментари Харесай

Спартак привлича футболист на поста на Попето

Шампионът на Русия Спартак (Москва) продължава интензивно да търси нови попълнения на италианския пазар. " Червено-белите " са покрай контракт с халфа на Сампдория Рикардо Алварес. Аржентинският футболист към този момент е изявил предпочитание да продължи кариерата си в Спартак и договорката може да бъде финализирана до часове. Агентът на Алварес към този момент е бил в Москва за заключителни договаряния.

Авторитетният уебсайт Transfermarkt прави оценка някогашния футболист на Интер на 3 млн. евро. През този сезон той има 6 мача и 1 гол в Серия " А ", а неговото привличане е още едно доказателство, че Ивелин Попов ще напусне Спартак. Българинът към този момент отхвърли оферта от Рубин, само че пред него има и други варианти.

Другият приоритет за Масимо Карера е укрепването на центъра на отбраната. Московчани имат потребност от заместител на национала Георгий Джикия, който скъса връзки и през вчерашния ден бе опериран. Спартаковци избират всред няколко футболисти, а най-често споменаваните имена са тези на Никола Максимович и Максим Беляев.

Максимович не играе в Наполи и клубът е податлив да го пусне чартърен в Русия. Дори договорката да стане факт, Спартак няма да се откаже от желанието си да вземе и Беляев, който направи доста мощен полусезон с екипа на Арсенал (Тула). Отборът на Мишо Александров желае към 800 000 евро за 26-годишния защитник, който е трансферна цел и на Зенит.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР