Шампионът на Русия Спартак (Москва) направи доста сериозен гаф и

...
Шампионът на Русия Спартак (Москва) направи доста сериозен гаф и
Коментари Харесай

Кошмарен развой за Попето и Спартак , шампионите с грандиозен гаф

Шампионът на Русия Спартак (Москва) направи много сериозен гаф и загуби нови точки в Премиер Лигата този сезон. Столичани приключиха 2:2 при гостуването си на Тосно в дуел от 10-ия кръг. Футболистите на Масимо Карера водеха с 2:0 в резултата до 86-ата минута, като бяха и с човек повече на терена, само че все пак разрешиха на противника си да се добере до тъждество.

Българският национал Ивелин Попов стартира мача на пейката и се появи в игра в 76-ата минута на мястото на Педро Роча.

76' Третья замена у нас#ТосноСпартак 0:2 pic.twitter.com/i8vwMbheI5
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) September 17, 2017
Двубоят се развиваше чудесно за първенците, които още в 28-ата минута получиха числено преимущество на терена, защото Виталий Шахов от Тосно бе отхвърлен от игра с пряк червен картон. Седем минути по-късно Георгий Джикия изведе Спартак напред в резултата, а в 63-ата Марио Пашалич бе прецизен за 0:2 и всичко изглеждаше ясно.

Последните няколко минути обаче се трансфораха в призрачен сън за гостите. Първо, в 86-ата минута Евгений Марков осъществя попадение за Тосно, а в последните секунди Антон Заболотний попари Попето и компания с изравнителен гол за 2:2. Столичани нямаха време да реагират и изпуснаха на процедура извоюван мач, след който заемат осмо място в класирането с 13 точки. Тосно е 13-и с 9.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР