Шампионът на Премиър лийг Кайл Уокър излезе с обръщение, след

...
Шампионът на Премиър лийг Кайл Уокър излезе с обръщение, след
Коментари Харесай

Кайл Уокър с отговор след новата издънка, говори за психически проблем

Шампионът на Премиър лийг Кайл Уокър излезе с послание, откакто се разбра, че за следващ път е нарушил жестоко разпоредбите за изолираност в изискванията на пандемията от ковид. Таблоидите в Англия разкриха, че на 6 май (сряда) - единствено в границите на деня - на три пъти е прекрачил ограничаващите ограничения.  Кайл Уокър нарушил самоизолирането три пъти за ден Преди месец пък стана ясно, че той си е провел ваучър с проститутки – също на инат на условията на здравните управляващи. Сега той приказва за душевен проблем.
Ето какво написа Уокър:

„ Усещам, че прекомерно дълго резервирах безмълвие. Във връзка с последните изявления, свързани с мен и моето семейство, считам, че нямам различен избор, с изключение на да кажа нещата обществено.

В последно време преминавам през един от най-трудните интервали в живота ми, за което нося цялостна отговорност. Сега обаче към този момент чувствам, че все едно съм застрашен.

Това към този момент не визира само мен, само че стартира да въздейства върху здравето на фамилията и даже върху моите дребни деца. Във връзка със случилото се в сряда: пътувах до Шефилд, с цел да дам подарък на сестра ми за рождения й ден, както и да приказвам с няколко индивида, на които считам, че мога да се доверя. Тя ме прегърна, с цел да ми подсети какъв брой доста се интересува от мен, а и да ми покаже, че съм обичан. Какво да сторя – да я отблъсна ли?

След това пътувах до къщата на родителите си, с цел да взема сготвена от тях домашна храна. И още веднъж: за тях тези два месеца също бяха извънредно тежки; всичко, през което съм минал през този живот, съм го минал дружно с тях.

С какво родителите ми и моята сестра са заслужили тяхното персонално пространство да бъде атакувано от фотографи, които ме следват до домовете им? Имам чувството, че непрекъснато някой ме следва. Не се усещам в сигурност даже в рамките на моя личен дом. Защо би трябвало и те да се усеща по този начин? Кой заслужава такова нещо?

Аз съм в привилегированата позиция да бъда модел за подражателство и професионален състезател. Мога да ви уверя, че на фона на метода, по който съм израснал, не намирам това за даденост. Но пък от кой момент моите усеща се взимат под внимание?

Семейството ми бива разкъсвано и всичко това се „ носи “ из пресата. Питам по кое време ще спре това?

Във време, в което вниманието разбираемо пада върху COVID-19, по кое време ще стартираме да имаме поради и психическото здраве – заболяване, което визира всеки измъчен по друг метод?

Аз съм човешко създание, което усеща болежка и страдалчество като всички останали. Когато си в центъра на внимание на обществото като експерт състезател, то не значи, че си ваксиниран против това.

Тъжно е, само че чувствам, че животът ми бива наблюдаван изкъсо без някаква причина. Разбирам хората, в случай че са ми ядосани. Но е значимо хората да знаят по-добре нещата за моя живот.

Благодаря ви, че отделихте време да ме чуете!

 Кайл Уокър ще заплати четвърт милион за оргията
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР