Шампионът на Кипър АПОЕЛ уволни германския си наставник Томас Дол

...
Шампионът на Кипър АПОЕЛ уволни германския си наставник Томас Дол
Коментари Харесай

АПОЕЛ Никозия уволни Томас Дол

Шампионът на Кипър АПОЕЛ уволни немския си ментор Томас Дол след едвам четири месеца под негово управление, оповестиха от „ пресслужбата “ на клуба.

Раздялата със експерта идва след провалянето им в Никозия от Олимпиакос с 0:2 през уикенда и преди конфликта от Лига Европа против Севиля в четвъртък. От клуба споделиха в свое изказване, че завършили „ съдействие с треньора Томас Дол по взаимно единодушие “.

„ Той пое тима в сложен миг и извърши първата огромна цел, а точно класиране за груповата фаза на Лига Европа и достигането до етапа на 1/16-финалите. Пожелаваме му в бъдеще всичко най-хубаво в персонален и професионален проект “. АПОЕЛ, който сега е на четвърта позиция в таблицата, само че има два мача по-малко от водача Анортозис, съобщи, че клубът ще бъде воден от треньора Лукаш Хаджилука, без да упоменава дали назначението му е единствено краткотрайно.

53-годишният Дол бе назначен за ментор на АПОЕЛ през август, откакто столичният гранд отстъпи вкъщи на азербайджанския Карабах с 1:2 в предварителните кръгове за влизане в Шампионска лига. Бившият състезател на Лацио, Хамбургер и Айнтрахт Франкфурт изигра 43 дуела за Източна Германия от 1986-1990 и 18 дуела за Германия след повторното обединяване. Бившият ментор на Борусия Дортмунд напусна Хановер след изпадането им от Бундеслигата по-рано през май.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР