Шампионът на Италия Ювентус възнамерява да се възползва от ситуацията,

...
Шампионът на Италия Ювентус възнамерява да се възползва от ситуацията,
Коментари Харесай

Юве иска Джак Уилшър безплатно през лятото

Шампионът на Италия Ювентус има намерение да се възползва от обстановката, в случай че Джак Уилшър не подпише нов контракт с Арсенал.

Уилшър би трябвало да понижи заплатата си, с цел да остане в Арсенал

Английският футболист се показва много мощно в последно време и не е загадка, че „ артилеристите” още веднъж желаят да му гласоподават доверие с дълготраен договор. Настоящият му изтича в края на сезона и действително даже в този миг 26-годишният вътрешен халф може свободно да договаря с други клубове.

Арсенал предложи на Уилшър нов контракт с базова заплата от 80 хиляди паунда на седмица плюс бонуси според от представянето. Проблемът от позиция на играча е, че по силата на актуалното си съглашение той получава по 100 хиляди английски лири седмично.

Венгер: Уилшър е бъдещият водач на Арсенал

Вестник „ Сън” твърди, че Ювентус към този момент се пробва да изкуши Уилшър за обещания за лятото, когато той не би им коствал и цент, защото ще пристигна като свободен сътрудник. „ Джак интересува Ювентус и клубът ясно изрази желанията си. Той е футболист, чийто жанр ще пасне съвършено на Серия А”, разяснява източник на медията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР