Шампионът на Италия Ювентус сложи край на серията си от

...
Шампионът на Италия Ювентус сложи край на серията си от
Коментари Харесай

С 10 души "Ювентус" надви "Удинезе" в мач с осем гола

Шампионът на Италия " Ювентус " постави завършек на серията си от два мача без триумф в Серия А и се върна на победния път след погром с 6:2 като посетител на " Удинезе ". Двубоят на " Дачия сцена " ще се запомни с изключение на с осемте попадения, с доста слабото съдийство на Даниеле Довери, който позволи съществени неточности в ущърб и на двата тима.

След равенството с " Аталанта " 2:2 и провалянето от " Лацио " като хазаин, " бианконерите " още веднъж започнаха нерешително и единствено след осем минути изоставаха в резултата. Стипе Перица се разписа след центриране, само че повторенията ясно демонстрираха, че футболистът на домакините е в състояние на засада.

Радостта на " Удинезе " не търпя дълго и в 14-ата минута левият бек Самир си вкара автогол, а в 20-ата Сами Кедира осъществя след пас на Хуан Кадрадо, правейки обрата цялостен.

Напрежението не понижа, а даже в противен случай – дуелът се изнерви още повече, с което се усилиха и картоните. В рамките на няколко секунди нападателят на " Ювентус " Марио Манджукич получи два жълти картона и остави своите с човек по-малко.

6 - Juventus have scored 6 goals in a Serie A game away from home for the first time since November 2012. Overwhelming. #UdineseJuventus
— OptaPaolo (@OptaPaolo) October 22, 2017

Хърватинът имаше основателни искания, че е фаулиран в наказателното поле, само че реферът Довери не се реши да употребява системата за видеоповторения.

След почивката " Удинезе " изравни с гол на капитана си Данило. Централният бранител вкара с глава след центриране на Родриго Де Паул в 47-ата минута. Макар и с 10 души, " Ювентус " отново откри метод да отговори, освен това оптимално бързо.

В 52-ата минута Дибала центрира от фаул, а Ругани вкара трети гол. Той се пласира чудесно сред централните бранители на " Удинезе " и с глава вкара в мрежата на Бидзари.

Точно час след началото на мача падна още един гол и той като че ли съкруши домакините. Кедира се разписа след прекрасен удар от въздуха, само че повторенията демонстрираха, че Ругани, който в началото игра с топата е в положения на засада.

До края на мача " бианконерите " вкараха още два гола. Първо в 87-ата минута Кедира оформи своя хеттрик след прекрасен удар по диагонала и неточност на Бидзари. В 90-ата Пянич оформи крайния резултат.

След девет мача " Ювентус " има 22 точки и е на три зад водача в Серия А " Наполи ", и на една зад " Интер ". В събота двата отбора направиха тъждество 0:0.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР