Шампионът на Италия Ювентус продължава безгрешното си представяне през сезона.

...
Шампионът на Италия Ювентус продължава безгрешното си представяне през сезона.
Коментари Харесай

Ювентус продължава с победите в Италия

Шампионът на Италия Ювентус продължава безгрешното си показване през сезона. Играчите на Макс Алегри записаха седма поредна победа и са с цялостен актив от точки - 21, откакто победиха Наполи с 3:1.
" Старата госпожа " трябваше да прави цялостен поврат, откакто след по-малко от четвърт час игра Дрис Мертенс приключи бърза офанзива на гостите и изведе отбора си напред. Това обаче единствено " разсъни " първенеца на Ботуша, който осъществя три безответни гола.
И в трите попадения " пръст " имаше суперзвездата Кристиано Роналдо. След 26` игра той напредна по левия фланг и центрира чудесно към Марио Манджукич, като хърватинът нямаше по какъв начин да сгреши и изравни. В началото на втората част Юве провежда бърза офанзива, при която Роналдо насочи отдалечен удар, който срещна страничната греда. Топката обаче се върна на крайници на Манджукич, който нямаше проблем да се разпише за повторно в срещата. 14` преди края на срещата още веднъж Кристиано Роналдо бе на вярното място, с цел да смъкна с глава центриране от корнер, което Леонардо Бонучи трансформира в гол за крайното 3:1. Гостите доиграха срещата с човек по-малко, откакто Руи бе изпъден за два жълти картона.
Всичко за успеха на Ювентус над Наполи четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР