Шампионът на Италия Ювентус поднови индивидуални тренировки на базата на

...
Шампионът на Италия Ювентус поднови индивидуални тренировки на базата на
Коментари Харесай

Ювентус поднови тренировки, Роналдо под двуседмична карантина

Шампионът на Италия Ювентус възобнови самостоятелни тренировки въз основата на клуба, а звездата на отбора Кристиано Роналдо се завърна в Торино и стартира наложителната двуседмична карантина за лица, идващи от чужбина, откакто до момента се бе самоизолирал в родината си Португалия.

Заради ограниченията за битка с разпространяването на COVID-19, тимовете от Серия А все още могат да организират само самостоятелни, а не групови тренировки, заради което футболистите на отбора идваха въз основата по друго време. Рано във вторник сутринта за занятие пристигнаха бранителите Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи и халфът Арън Рамзи. Миралем Пянич, Хуан Куадрадо, Матиа Де Шилио, Фернанрдо Бернардески и Даниеле Ругани се появиха въз основата следобяд. “След ден на тестване в понеделник, някои от играчите на Ювентус възобновиха тренировки на подготвителния център Континаса, където играчите ще възстановят игровата си форма ”, оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

В същото време Роналдо и околните му дойдоха с частен аероплан в Торино в понеделник, като следва да бъдат подложени на проби за съществуването на ковид, след което да изкарат наложителната двуседмична карантина.

Вчера самостоятелни тренировки възобновиха още играчите на Аталанта, Болоня и Удинезе, а още в понеделник занимания започнаха Сасуоло и Лече. Отборите ще могат да стартират групови тренировки на 18 май, а крайната цел е шампионата да бъде рестартирано през юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР