Шампионът на Италия при мъжете Кучине Лубе (Чивитанова) обяви официално,

...
Шампионът на Италия при мъжете Кучине Лубе (Чивитанова) обяви официално,
Коментари Харесай

Лучано Де Чеко преподписа за още 3 години с Лубе

Шампионът на Италия при мъжете Кучине Лубе (Чивитанова) разгласи публично, че капитанът на отбора Лучано Де Чеко е възобновил контракта си с тима за още 3 години.

Аржентинският разпределител, който е и капитан на Лубе, продължи договора си.

За 3 сезона с екипа на Лубе Де Чеко завоюва 2 трофеи и Купа на Италия

View this post on Instagram
A post shared by A.S. Volley Lube Civitanova (@asvolleylube)

Аржентинският волейболист с италианският паспорт съобщи, че е по-мотивиран от всеки път да печели с клуба си.

View this post on Instagram
A post shared by A.S. Volley Lube Civitanova (@asvolleylube)

„ Аз съм част от вълнуващ план в хубав клуб, който, в допълнение към преследването на триумфи, поддържа скъпи за мен полезности като израстване и принадлежност. Много съм благополучен, че не преставам напред в алено и бяло. Трябва да играя за тима, моята роля е да оказвам помощ на моите съотборници, млади или ветерани, да се развиват. Да си част от този колектив е значимо и вдъхновяващо. Искам да дам своя принос. Щастлив съм да споделя деня с всички вас, тъй като когато пристигнах в Луб, не съумях да се възползвам от класическата презентация заради възбраните, свързани с Covid. Смятам, че съм късметлия, че имам тази опция в този момент, тъкмо както ме стимулира да бъда считан за значим ориентир за тима. Искам да подобря още играта на тима. Никога не е елементарно да спечелиш, само че ние ще се борим да дадем авторитет на един популярен клуб с отдаденост и професионализъм ”, съобщи 34-годишният Лучано Де Чеко, който с националния тим на Аржентина стигна до бронзови медали на Олимпийските игри в Токио 2020.

View this post on Instagram
A post shared by Cronache Maceratesi (@cronachemaceratesi)

“Имаме ли общи черти с моята Аржентина? Не, с националния тим ни лиши 15 години, с цел да реализираме триумфи, Лубе има ДНК на спечелили и е по-свикнал да върви до дъно. Важното е да си поставите ясни цели, да сте крепко стъпили на земята и да работите крепко с огромна самооценка в името на целенасочения прогрес. Също по този начин съм удовлетворен, тъй като не бих си помислил да бъда част от толкоз хубав план на моята възраст ”, добави високият 195 сантиметра разпределител Лучано Де Чеко.

View this post on Instagram
A post shared by Lube nel Cuore (@lubenelcuore)

„ Гарантирахме си един страховит волейболист за още 3 години, който заради техническите си характерности и характерност ще бъде главният детайл в построяването на печеливш тим, даже и подмладен. Изборът на Лучано де Чеко е изработен, тъй като той е извънредно скъп състезател, който споделя полезностите на клуба. За нас е привилегия да имаме разпределител като него на терена. Той сподели ангажираност и самообладание. Лучано е целенасочен и специфичен състезател, каквито са малко. Играч, за който на драго сърце ще описвам на внуците си ”, съобщи старши треньорът на Лубе Джанлоренцо Бленджини.

През този сезон съотборник на Лучано Де Чеко е младият български национал Александър Николов, който подписа 3-годишен контракт с клуба пред началото на сезона.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР