Шампионът на Италия – Ювентус, регистрира второто си поражение в

...
Шампионът на Италия – Ювентус, регистрира второто си поражение в
Коментари Харесай

Знаков рекорд за Кристиано, втора загуба за Юве, Интер дебне да изравни точките

Шампионът на Италия – Ювентус, записва второто си проваляне в Серия А, откакто преклони глава след поврат с 1:2 от Верона в мач от 23-ия кръг на шампионата. Срещата с изключение на с провалянето на „ бианконерите” ще се запомни и с гола на Кристиано Роналдо (65), откакто португалецът откри и вкара попадение в 10 следващи мача с екипа на Юве. Така той изпревари върха на Давид Трезеге, като именитият френски нападател се беше разписвал в девет следващи мача за отбора от Торино.

Въпреки гола на CR7, домакинът Верона оформи цялостен поврат на „ МаркАнтонио Бентегоди”, откакто Фабио Борини (76) и Джампаоло Пацини от дузпа (86) оставиха трите точки в града на Ромео и Жулиета.

Рано-рано Гонсало Игуаин опита да накаже вратата на Верона, само че Гюнтер се метна на шпагат, спирайки удара на аржентинеца. След 10 минути игра домакините стигнаха до състояние след шут на Давиде Фараони, но Войчех Шчеси с една ръка мазета в ъглов удар. След осъществяването му Песина бе открит непокрит, само че опитът му мина настрана.

След четвърт час игра Лео Бонучи стреля отдалеко, само че без триумфа, в 18-ата Борини имаше късмет, който също не беше добър.

Миг по-късно Дъглас Коста напредна серозно по фланга и стреля мощно, само че Марко Силвестри отклони топката, която се отби в напречната греда. В 21-ата минута домакините вкараха гол посредством Мараш Кумбула. Тогава той засече центриране с глава, а Шчесни спомогна и топката влетя във вратата му. След намесата на ВАР обаче се видя, че Кумбула е бил в засада с рамото си и голът бе анулиран.

Davvero questione di pochi centimetri
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР