Шампионът на Испания Реал Мадрид записа втория си пореден успех

...
Шампионът на Испания Реал Мадрид записа втория си пореден успех
Коментари Харесай

Реал Мадрид вкара четири на Селта за втори успех в Ла Лига

Шампионът на Испания Реал Мадрид записа втория си следващ триумф за новия сезон в Ла Лига, откакто надигра с безапелационното 4:1 като посетител състава на Селта Виго.

Това бе и първи дуел за " Белия балет " без Каземиро, който през седмицата беше продаден на Манчестър Юнайтед.

Двубоят на " Балаидос " стартира по-добре за гостуващия отбор, който още в 12-та минута получи право да извърши дузпа, откакто ВАР подсказа на основния съдия за игра с ръка в личното наказателно поле на футболист на Селта. Зад топката, несъмнено, застана Карим Бензема и французинът не сбърка за 1:0.

Скоро по-късно обаче Яго Аспас възвърне паритета още веднъж след гол от бялата точка, откакто Едер Милитао на собствен ред игра с ръка в наказателното поле.

В края на първата част Лука Модрич откри голова си сметка за новия сезон, разписвайки се с превъзходен удар от отдалеченост, с цел да даде още веднъж задатък на своя отбор.

Крайният излаз от дуела пък бе решен сред 56-та и 66-та минута, когато Винисиус Жуниор и Феде Валверде бяха точни, с цел да създадат резултата 4:1.

В добавеното време Еден Азар можеше да направи триумфа на мадридчани даже по-изразителен, само че белгиецът пропусна дузпа.

Интересното е, че това беше общо третият 11-метров углавен удар в мача, с което се повтори случката от последния дуел сред тези два тима, когато още веднъж бяха отсъдени три дузпи. Тогава обаче и трите бяха в интерес на Реал.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР