Шампионът на Испания Реал (Мадрид) доказа, че през този сезон

...
Шампионът на Испания Реал (Мадрид) доказа, че през този сезон
Коментари Харесай

"Реал" победи "Бетис" в зрелищен мач с осем гола

Шампионът на Испания " Реал " (Мадрид) потвърди, че през този сезон всички негови мачове са изпълнени с конспирация до самия край. Гостуването на белите в Севиля на локалния " Бетис " се трансформира в същинско представление и приключи с победа на мадридчани с 5:3.

До последно нищо не беше ясно, откакто Карим Бензема подпечата триумфа на " Реал " с попадение в 92-ата минута. Съставът на Зинедин Зидан към този момент е без загуба в пет следващи дуела и събра 45 точки от 23 срещи, с което заема четвъртата позиция. " Реал " има с мач по-малко от третия " Валенсия ", който е с актив от 46 точки.

Тон за головото шоу на " Бенито Виямарин " даде марко Асенсио, който се разписа още в 11-ата минута. Нападателят добави с глава, откакто Антонио Адан беше избил неприятно удар на Кристиано Роналдо.

" Реал " обаче рухна в края на първата част, когато позволи два гола в границите на четири минути. В 33-ата минута Манди изравни след хубаво подаване на капитана Хоакин и изстрел с глава, а четири по-късно Начо Фернандес си означи автогол.

След почивката " Реал " стартира, както и през първото полувреме и изигра доста мощни 15 минути. Между 50-ата и 65-ата съставът на Зидан осъществя три гола, с цел да гледа доста по-спокойно в оставащите минути. Серхио Рамос, Асенсио и Роналдо направиха преднината на мадридчани два гола, само че зелено-белите не се отхвърлиха до самия край.

 Серхио Рамос в спор за топката с Лорен.
© Associated Press

Серхио Рамос в спор за топката с Лорен.

В 85-ата минута Серхио Леон приключи отлична контраофанзива с прецизен удар и върна интригата в дуела. Едва в добавеното време " Реал " стигна до пети гол, посредством появилия се секунди по-рано Бензема.

С триумфа в Андалусия, " Реал " си връща за загубата на своя " Сантяго Бернабеу " по-рано през сезона, когато " Бетис " завоюва в 94-ата минута.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР