Шампионът на Испания и Европа – Реал Мадрид, няма да

...
Шампионът на Испания и Европа – Реал Мадрид, няма да
Коментари Харесай

Реал Мадрид не иска да има нищо общо с Мбапе и ПСЖ

Шампионът на Испания и Европа – Реал Мадрид, няма да се намесва в обстановката със звездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе. Marca твърди, че управлението на „ кралския клуб “ не обръща особено внимание на драмата към французина и за тях това не е въпрос на горделивост или да чакат Мбапе да изиска амнистия след случилото се предишното лято.

Реал Мадрид просто не желае да си губи времето, както направиха, до момента в който чакаха французина да вземе решение за бъдещето си предходната година. На „ Сантиаго Бернабеу “ имат вяра, че звездата на ПСЖ е състезател, който може да направи разликата, само че също по този начин са безапелационни, че Винисиус Жуниор ще бъде бъдещият водач на Реал. „ Лос бланкос “ демонстрираха това ясно с предлагането за удължаването на контракта на бразилеца предишното лято.

От Реал импровизирано отхвърлят ​​да са контактували с обкръжението на французина. Те са наясно с неуместната му обстановка във френския клуб, като атмосферата в съблекалнята все още не е идеална. Всъщност някои информации сочат, че Мбапе към този момент се е опитал да си тръгне предишното лято, макар че удължи контракта си през юни за още две години.

Имаше клюки за евентуално негово овакантяване, само че Реал Мадрид няма предпочитание да подхранва сходни спекулации. Испанският първенец не желае да контактува с никого от ПСЖ. В случай, че парижани изразят предпочитание да договарят, с цел да избегнят загубата на Мбапе без пари през лятото на 2024-а година, то Реал може да са подготвени на компромис, само че единствено, в случай че няма да си губят още веднъж времето още веднъж.

Все отново „ Лос Бланкос “ не изключват опцията да вземат Мбапе в бъдеще. На „ Сантиаго Бернабеу “ ще обмислилят да привлекат французина единствено при положение, че ПСЖ дефинира цената му, а самият футболист покаже, че в действителност желае да напусне „ Парк де Пренс “.

Los Blancos are unwilling to waste their time
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР