Шампионът на Испания Барселона е в криза. Каталунският гранд първо

...
Шампионът на Испания Барселона е в криза. Каталунският гранд първо
Коментари Харесай

Лионел Меси загуби мач от Ла Лига след 17 месеца - в юбилейния си двубой №700 за Барса

Шампионът на Испания Барселона е в рецесия . Каталунският гранд първо приключи 2:2 с Жирона вкъщи, а нощес позволи проваляне с 1:2 при гостуването си на Леганес . Все отново тимът на Ернесто Валверде резервира лидерската си позиция във краткотрайното класиране на Ла Лига, тъй като има по-добра голова разлика от Реал. Големият противник на Барса от Мадрид също претърпя тежка вечер. " Кралете " бяха разрушени с 3:0 от Севиля на кошмарния за тях стадион " Рамон Санчес Писхуан ".

Притеснителното е, че Барселона не съумя да реагира, откакто през второто полувреме получи два гола от непретенциозния си противник в границите на единствено две минути. На терена се изгуби и водачът на отбора - Лионел Меси . Той не беше на нормалното високо равнище, макар че през първата част асистира за гола на Филипе Коутиньо и удари греда.

Меси загуби мач от Ла Лига за първи път от 17 месеца насам . Но провалянето беше тъкмо в неговия мач №700 за Барселона във всички шампионати, в това число и другарските срещи.

 Барселона загуби с 1:2 от Леганес като посетител
Горчив мач №700 за Меси, Леганес нанесе първа загуба на каталунците за сезона

В другата среща в Испания, Виляреал победи Атлетик (Билбао) с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР