Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни

...
Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни
Коментари Харесай

Джошуа призна, че Паркър му влязъл под кожата

Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) призна, че първенеца на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) е съумял да му влезе под кожата с многочислените провокации за "стъклената брадичка " на британеца и наложеното му определение като "кралят на стероидите ".

Джошуа твърди, че Паркър и неговият промоутър го упрекват, че е употребявал неразрешени субстанции, подобряващи продуктивността, повече от веднъж.

"Вече се случва за трети път. Ако желаят да го употребяват като рекламна тактика за себе си, по този начин да бъде. Но дано приказваме с обстоятелства. Те в действителност съумяха да ме подразнят и да ми влязат под кожата. Ако той е по-добър от мен, по-бърз от мен, по-корав от мен, отново ще му отнеме доста, с цел да ме спре, тъй като аз няма да спра на наближавам напред ", съобщи очевидно нервиран Джошуа.

Джошуа съобщи в своя отбрана, че не е тестван единствено от Британската антидопингова организация, само че също и от Доброволческата антидопингова организация (VADA).

"Дал съм им разрешение и те могат да се появят на всички места, в случай че съм на отмора, в хотел или клуб. Аз просто им пиша и им споделям къде ще бъда. Трябва да им казвате, такава е политиката. Обикновено им давам опция да ме ревизират, когато съм в подготвителната зала, с цел да е най-удобно за всички ", съобщи Дожшуа.

В последния си дуел, който се организира през октомври в Карфид, Уелс, Джошуа спря посредством механически нокаут в 10-тия рунд наложителния кандидат Карлос Такам. Паркър пък за последно бе забелязан в деяние през септември, когато пътува до Манчестър, с цел да завоюва извънредно спортна победа посредством съдийско решение над наложителния кандидат Хюи Фюри, който е братовчед на някогашния първенец в тежка категория Тайсън Фюри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР