Шампионът на Германия Байерн (Мюнхен) ще започне защитата на титлата

...
Шампионът на Германия Байерн (Мюнхен) ще започне защитата на титлата
Коментари Харесай

"Байерн" започва защитата на титлата срещу "Хофенхайм"

Шампионът на Германия " Байерн " (Мюнхен) ще стартира отбраната на купата си в Бундеслигата против " Хофенхайм ". Днес беше оповестена програмата за новия сезон, като двата тима ще открият шампионата на 24 август на стадион " Алианц сцена ".

Това ще бъде първият формален дуел за новия треньор на баварците Нико Ковач. Хърватинът ще бъде показан на 1 юли, когато стартира подготовката на отбора.

Първият кръг в Бундеслигата ще предложи конфликт сред два от кандидатите за класиране в зона Шампионска лига - " Борусия " (Дортмунд) и " Лайпциг ". Наскоро " биковете " оповестиха, че са си обезпечили услугите на младия треньор на " Хофенхайм " Юлиан Нагелсман. Германецът ще поеме " Лайпциг " от 2019 година

Първото дерби в немския футбол сред " Байерн " и " Борусия " ще се изиграе през уикенда на 10-11 ноември, когато домакини ще бъдат жълто-черните. Вторият дуел на " Алианц сцена " e на 6-7 април.

От сезон 2002-03 Бундеслигата започва с домакинство на първенеца в петък вечер. " Байерн " ще открие конкуренцията за шеста поредна година, като баварците са устремени към рекордна седма поредна купа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР