Шампионът на Франция в последните два сезона и фаворит и

...
Шампионът на Франция в последните два сезона и фаворит и
Коментари Харесай

ПСЖ и "Анже" в пряк сблъсък за първото място във Франция

Шампионът на Франция в последните два сезона и любимец и през актуалната акция " Пари Сен Жермен " ще би трябвало да се бори със зъби и нокти за първото си място. Парижани излизат през днешния ден (5 октомври) против " Анже " - изненадващия втори в класирането.

Мача може да гледате директно по RING от 18:30 ч.

Парижани се показват чудесно в акцията до в този момент. Те имат 18 точки след 8 кръга и не демонстрираха никакво съмнение в последните си два мача - победи с по 1:0 над " Бордо " и на европейска сцена против " Галатасарай " в Шампионската лига.

Снимка: Reuters

Тимът още веднъж е в най-благоприятен състав, след завръщането на терена на Неймар, Мбапе и Икарди. Бразилецът, който беше спряган за трансфер в " Барселона " или " Реал " Мадрид, само че въпреки всичко остана в Париж, демонстрира голямо предпочитание за победа и в 4 мача през сезона има 3 гола.

В " Анже " имат преимущество да са съсредоточени единствено върху мачовете в Лига 1 и 100 години след основаването си радват последователите с извънредно постоянна и ефикасна игра.

" Черно-белите " обявиха своето желание да са фактор в шампионата и го вършат с 16 точки от 8 мача досега.

От 21:00 ч. " Монпелие " ще посрещне " Монако ". Срещата също ще бъде излъчена по RING.

След цялостен сезон блуждаене и кошмарно показване, тимът от княжеството сякаш стартира да напипва вярната посока. Дали обаче ще успее да изненада първенеца от 2012 година? " Монпелие " сигурно няма да даде трите точки без представление на терена.

Гледайте срещите от френската Лига 1 директно по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР