Шампионът на Франция Монако записа първа победа в Лига 1

...
Шампионът на Франция Монако записа първа победа в Лига 1
Коментари Харесай

Монако с първа победа за 2018

Шампионът на Франция Монако записа първа победа в Лига 1 за 2018 година, откакто се наложи с 3:1 над последния в класирането Метц.

Монегаските стигнаха до триумфа елементарно, защото Метц трябваше да играе повече от 40 минути по-малко, откакто вратарят Ейджи Кавашима получи червен картон за нарушаване отвън наказателното поле против Адама Диакаби.

Преди това, в добавеното време на първото полувреме Хорхе бе дал преднина на Монако с гръмък удар отвън наказателното поле.

Victoire de l'AS Monaco! (3-1) #ASMFCM

45+2' Jorge
67' Ghezzal
80' @Rony10Lopes pic.twitter.com/xs9JDxVwHR
— AS Monaco (@AS_Monaco) January 21, 2018
С човек повече на терена Монако нямаше никакви проблеми да управлява играта и в 67-мата минута Тома Льомар асистира на Рашид Гезал, който вкара за 2:0.

В 72-рата минута обаче гостите от Метц изненадващо върнаха интригата в мача, откакто Ибрахима Ниан се разписа с глава след центриране от корнер. В 81-вата минута обаче Рони Лопес постави точка на разногласието с гол на празна врата.

С триумфа Монако събра 46 точки и излезе на трето място в класирането, до момента в който Метц е на последната 20-а позиция с 15 точки. Лига 1 22 кръг, неделя 21 януари  Монако 3:1краен резулат  Метц
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР