Шампионът на Европа и Испания Реал (Мадрид) премина през много

...
Шампионът на Европа и Испания Реал (Мадрид) премина през много
Коментари Харесай

"Реал" стигна финала на световното клубно първенство след труден обрат срещу домакина

Шампионът на Европа и Испания " Реал " (Мадрид) мина през доста сложен първи мач на международното клубно състезание, само че съумя да се класира за финала. Тимът на Зинедин Зидан губеше след първото полувреме против домакина на шампионата " Ал Джазира ", само че направи поврат през втората част и завоюва с 2:1 с голове на Кристиано Роналдо и Гарет Бейл.

Шампионите на ОАЕ демонстрираха доста дисциплинирана игра и сътвориха доста проблеми на " Реал " с рисковите си контраатаки. В началото на второто полувреме домакините стигнаха до втори гол, който в началото беше зачетен от съдиите. Попадението обаче беше анулирано поради засада след видеопреглед. Повторенията демонстрираха, че въпреки и с малко Мбарак Мбусуфа е бил зад отбраната, когато получи топката на празна врата от Али Макбуд.

Малко по-късно " Реал " съумя да изравни. Кристиано Роналдо беше оставен самичък на границата на наказателното поле, получи топката от Лука Модрич, завъртя се и с компактен удар по диагонала откри далечния ъгъл - 1:1. Португалецът се разписа при деветия си удар в мача.

Роналдо излезе еднолично отпред в голмайсторската листа на международното клубно състезание. Той към този момент има шест попадения в седем мача - с едно повече от Лионел Меси, Луис Суарес и Сесар Делгадо.

" Реал " ускори натиска пред вратата на " Ал Джазира " и напъните на мадридчани бяха материализирани от Гарет Бейл в 81-ата минута. Уелсецът, който се появи като запаса секунди по-рано, засече подаване на Лукас Васкес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР