Шампионът на България по бокс за професионалисти в суперполусредна категория

...
Шампионът на България по бокс за професионалисти в суперполусредна категория
Коментари Харесай

Пепелянката се включва в Боен сблъсък 2, очаква го битка с Машинката Джоунс

Шампионът на България по бокс за експерти в суперполусредна категория Йосиф Панов - Пепелянката се завръща на кръга за огромната галавечер във Велико Търново " Боксов конфликт 2 ". Шоуто ще се организира на 10 август в Двореца на културата и спорта, а билетите са сред 8 и 15 лева

23-годишният плевенчанин ще се изправи против Петър Александров - Машинката Джоунс. Срещата ще бъде в шест рунда, а тегловият предел е закрепен за 69 кг.

Панов ще изиграе третия си мач за годината. Той отхвърли Сергей Стефанов и Иван Николов - Вакича и към този момент има 15 триумфа (8 с нокаут) и 3 загуби.

21-годишният Петър Александров 3 победи (2 с нокаут) и 9 загуби игра мач по-рано през тази година с участника в главния мач на галавечерта във Велико Търново - Панагиотис Мацагкос, който ще се бие със Здравко Попов. В края на предходната година Машинката Джоунс игра и с племенника на именития Крис Юбенк - старши, Харлем.

" Родната аудитория демонстрира все по-голям интерес за мач сред Здравко Попов и Йосиф Панов - разяснява промоутърът на шоуто Васко Алексеев. - Двамата са някогашни съотборници от националния тим. Всички желаят да ги видят в борба за купата на България. "

Галавечерта " Боксов конфликт 2 " ще покаже на кръга най-хубавите боксьори, основани в България. С голям интерес се чака историческата борба за купата на България при дамите в категория петел сред непобедената Памела Треан и коравата Иванка Иванова - Лъвицата. Срещата ще бъде в 10 рунда.

В останалите мачове Григор Саруханян ще се изправи против Валентин Стойчев - Мастиката. Битката е в 4 рунда, а категорията е лека-тежка. В същата теглова дивизия Цветозар Илиев - Цеци ще има за съперник Иван Николов - Вакича. Таяр Мехмед - Султана ще премери сили с Борислав Занков - Боби Бокса. Сблъсъкът е закрепен за категория до 83 кг.

Организатор на шоуто е " Алексеев промоушънс ".
 Здравко Попов мъсти на твърд грък
Здравко Попов мъсти на твърд грък

Двамата ще се бият в 6-рундов мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР