Шампионът на България Марица (Пловдив) и румънския шампион КСМ (Букурещ)

...
Шампионът на България Марица (Пловдив) и румънския шампион КСМ (Букурещ)
Коментари Харесай

Равенство в последната контрола между Марица и КСМ Букурещ

Шампионът на България Марица (Пловдив) и румънския първенец КСМ (Букурещ) приключиха наедно с 2:2 (25:20, 25:21, 15:25, 16:25) в последната трета контрола сред двата тима. Двубоят се организира в зала " Поливалента ", която беше хазаин на финалната четворка в Шампионската лига през предишния сезон.

В първата среща маричанки надиграха румънския първенец с 3:2. Вчера " жълто-сините " изгубиха с 1:4 от КСМ Букурещ. Днес плодивчанки поведоха с 2:0 гейма, само че позволих равнене.

Симона Димитрова от Марица и украинката Ирина Трушкина от домакините станаха най-резултатни в мача, двете приключиха с по 15 точки. За " жълто-сините " още три състезателки, с изключение на Симона Димитрова, приключиха с двуцифрен актив. Александра Холстън завърши с 13 точки, следвана от Мира Паскова с 12 и Нася Димитрова с 11 точки.

След дуела маричанки се завръщат в Пловдив. Първият формален дуел на Марица за 2019-а година е на 23 февруари (сряда) от 20:00 часа против немския Алианц МТФ (Щутгарт) в зала " ШАРена " в Щутгарт. Срещата е трета от Група А на Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР