Шампионът на България Лудогорец започва участието си във втория предварителен

...
Шампионът на България Лудогорец започва участието си във втория предварителен
Коментари Харесай

Новият европейски поход на "Лудогорец" започва

Шампионът на България " Лудогорец " стартира присъединяване си във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига довечера. Възпитаниците на Георги Дерменджиев гостуват на литовския " Жалгирис ", а мачът е с начален час 21:00 на стадион " ЛФФ " във Вилнюс.

" Орлите " резервираха състава си от предходната година като нанесоха доста малко корекции. Една от тях е вратарския пост, където заместител на Владислав Стоянов ще е един всред Хорхе Браун и Ренан. В центъра на отбраната най-вероятно ще си партнират Георги Терзиев и Козмин Моци, а бекове ще са Сисиньо и Натанаел.

В халфовата линия се чака титуляри да са Анисе Абел и Лукас Саша, тъй като капитанът Светослав Дяков за момента не е в оптимална физическа форма. В нападание няма изненади - Вандерсон, Марселиньо и Джонатан Кафу ще са опасността за отбраната на " Жалгирис ", а пред тях ще е румънското острие Клаудиу Кешеру.

В състава на литовския отбор играе някогашният нападател на ЦСКА Серж Нюаджи, само че той евентуално ще бъде запаса. Въпреки че Първа професионална лига още не е почнала, сезонът за " Жалгирис " е в разгара си. Те към този момент са изиграли 16 мача от локалното състезание и заемат първата позиция в класирането с 38 точки, цели 10 пред втория. Логично това ще ги накара умерено и самоуверено да погледнат към пробив в евротурнирите.

Наставникът на " Лудогорец " Георги Дерменджиев беше внимателен преди заминаването на отбора за Литва, като съобщи: " Жалгирис " въобще не е за подценяване и в случай че не излезем извънредно стимулирани, ще страдаме "

Вероятни сформира:

" Жалгирис ":Виткаускас; Вайтакунас, Мбодж, Климавичиус, Слийнгард; Благоевич, Куклис; Антал, Люич, Еливелто; Шернас. Старши треньор: В. Дамбраускас

" Лудогорец: " Браун; Сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел; Саша, Анисе, Кафу, Марселиньо, Вандерсон; Кешеру. Старши треньор: Г. Дерменджиев
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР