Шампионът на България Лудогорец записа пореден престижен престижен резултат в

...
Шампионът на България Лудогорец записа пореден престижен престижен резултат в
Коментари Харесай

Шампионът Лудогорец продължава без загуба в Австрия

Шампионът на България Лудогорец записа следващ влиятелен престижен резултат в контролите по време на лагера в Австрия. Този път " орлите " реализираха 1:1 против Олимпиакос.

Попадението за най-титулувания гръцки отбор вкара Фортунис в 34-ата минута, а 10 минути по-късно бразилецът Марселиньо изравни с превъзходен шут.

Единственият българин в състава на Лудогорец беше бранителят Георги Терзиев,на който се търси тим. В предходните си две контроли Лудогорец победи Зенит Санкт Петербург и Габала.

След срещата треньорът Георги Дерменджиев показа мнението си, че дуелът се е оказал много корав за контрола, само че отдаде това на стила на отбора от южната ни съседка.

" Това е един доста добър тим, за мен стана добър мач, малко по-твърд. Олимпиакос е хегемон в гръцкото състезание - първенци са седма поредна година, което на нас ни носи задоволство, че играем против подобен мощен тим ", разяснява пловдивчанинът.

Той приказва и за травмата на капитана Светослав Дяков, която тормози съществено почитателите преди старта на присъединяване в Шампионската лига против Жалгирис.

" Да се надяваме, че ще се оправи по-рано, колкото и да не е сериозна травмата му. Надявам се, че той ще навакса пропуснатото в подготовката, той е умел футболист. Към 12 юли ще преценим кой да играе, в случай че Дяков не може да влезе ", приключи Дерменджиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР