Шампионът на България - Лудогорец, гостува тази вечер на Ботев

...
Шампионът на България - Лудогорец, гостува тази вечер на Ботев
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Ботев без право на грешка

Шампионът на България - Лудогорец, гостува довечера на Ботев в Коматево, като дуелът може да се окаже основен за купата. Разградчани нямат право на неточност, в случай че желаят да вдигнат осма поредна шампионска купа.

В безусловно същия час в София ще се играе Вечното дерби сред Левски и ЦСКА. " Армейците " ще излязат за победа непременно, чакайки неточност от Лудогорец, с цел да запазят шансове за купа. Статистиката обаче не е на страна на " алените ". Лудогорец се е изправял против Ботев в 23 мача, като 15 от тях са приключили с победа за разградчани, а Ботев има единствено един триумф. Седем от срещите са приключили наедно.

Единственият триумф на Ботев е от 27 май 2016 година, когато завоюва вкъщи с 2:1 в дуел без значение, защото Лудогорец към този момент си беше обезпечил купата и излезе с запаси и юноши въз основата в Коматево.

В предходния кръг Лудогорец приключи 1:1 против Левски в Разград и разреши на преследвача ЦСКА да се приближи единствено на точка.

В Разград обаче имат доста проблеми с осъдени и контузени играчи. Драгош Григоре и Анисе Абел са осъдени за дуела, а Вандерсон и Марселиньо имат разнообразни контузии. Дилемата пред Стойчо Стоев е на кого да заложи за заместител на Марселиньо. Вариантите са два - Якуб Швиерчок и Серкан Юсеин, който мина при " зелените " точно от Ботев.
 Негативните резултати на Лудогорец може да доведат до нова треньорска промяна
Негативните резултати на Лудогорец може да доведат до нова треньорска промяна

С такова показване на тима Стойчо Стоев доста мъчно може да резервира поста си

След като изгубиха финала за Купата на България от градския противник Локомотив, а по-късно паднаха и от Черно море, футболистите на Ботев ще се опитат да се реваншират пред почитателите си. " Канарчетата " ще могат да излязат с най-хубавото на терена, като единственият контузен е Атанас Зехиров.
 Георги Дерменджиев може да се озове в Ботев (Пловдив)
Георги Дерменджиев може да се озове в Ботев (Пловдив)

През пролетта на 2008 година той бе помощник-треньор на тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР