Шампионът на България Лудогорец е на път да се подсили

...
Шампионът на България Лудогорец е на път да се подсили
Коментари Харесай

"Лудогорец" набеляза полски заместник на Кишада

Шампионът на България " Лудогорец " е на път да се укрепи с голмайстор от Полша. Миналата седмица " орлите " се разделиха с Жуниор Кишада и сега разполагат единствено с един характерен нападател в лицето на Клаудиу Кешеру.

Според полското издание weszlo.com " Лудогорец " се е съгласил да заплати на " Заглембе " Любин трансферна сума за Якуб Свиерчок.

25-годишният нападател има 16 гола в 21 мача за " Заглембе " през есента, измежду които два хеттрика. Силното показване на Свиерчок през последните месеци му завоюва повиквателна и присъединяване в два мача за националния тим на Полша.

Якуб Свиерчок е играл за " Полония " Битом, " Пиаст " Гривице, " Завиша " Бидгошч, " Гурник " Лечна и ГКС Тихи.

Може да се похвали с тригодишен престоя в " Кайзерслаутерн ", с който има шест мача в Бундеслигата, а последният от тях е под управлението на Красимир Балъков (загуба с 0:2 от " Фрайбур " г на 24 март 2012 г.).

Полският нападател е дал единодушието си на клубното управление да бъде продаден. Той се надява, че със мощна пролет в чужбина и в тим с присъединяване в Европа може да получи място в националния тим на Полша за Мондиал 2018.

В редиците на " орлите " към този момент играе има един полски национал. Това е Яцек Горалски, а неговото наличие в състава на Димитър Димитров-Херо сигурно ще помогне за по-лесната акомодация на Свиерчок в отбора от Разград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР