Шампионът на България Левски Лукойл разгроми като гост Балкан (Ботевград)

...
Шампионът на България Левски Лукойл разгроми като гост Балкан (Ботевград)
Коментари Харесай

Левски Лукойл е полуфиналист за Купата

Шампионът на България Левски Лукойл разгроми като посетител Балкан (Ботевград) с 96:73 (24:21, 25:6, 20:25, 27:21) в среща-реванш от четвъртфиналите в шампионата за Купата на страната по баскетбол за мъже. Възпитаниците на Константин Папазов загуби първата среща в София с 80:81, само че в реванша сподели страхотна игра и продължава на полуфиналите, където на 13 и 16 февруари ще играе против пловдивския Академик Бултекс 99.

С 20 точки за Левски Лукойл се отличи Патрик Рембърт, 18 добави Христо Захариев, а 17 осъществя Деян Иванов. за Балкан Брендън Браун вкара 16 точки, Мирко Мулалич записа 15, а Димитър Димитров - 12.
Отново грозни подиуми белязаха срещата сред двата тима. На полувремето последователите на столичния тим и почитатели на домакините стигнаха до пердах, замеряне с бутилки и други предмети, само че след намесата на органите на реда до по-сериозни произшествия не се стигна.

Младият тим на Академик (София) също е полуфиналист в шампионата. Възпитаниците на Георги Давидов победиха като посетител в реванша Спартак (Плевен) със 75:70 и след триумфа с 83:68 си осигуриха присъединяване в идната фаза, където на 13 и 16 февруари ще играят с отбора на Берое (Стара Загора).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР