Шампионът на България е изправен пред сериозни кадрови проблеми преди

...
Шампионът на България е изправен пред сериозни кадрови проблеми преди
Коментари Харесай

Кошмари в съблекалнята: Генчев се видя в чудо преди мачовете със Звезда и ЦСКА

Шампионът на България е изправен пред съществени кадрови проблеми преди извънредно значимите мачове против Цървена звезда (25.11.) и против ЦСКА (29.11.), написа през днешния ден " Мач Телеграф ".
" Орлите " може и да изгубиха огромна част от възможностите си да се класират за пролетния дял в шампионата , само че към момента могат да се преборят с Мидтиланд за третото място в Група F, което би ги изпратило на плейоф за 1/16-финалите в Лигата на конференциите.
Що се касае до Първа лига, " зелените " са водач с 33 точки - четири повече от втория , който обаче има и мач по-малко от тях!
Проблемите за Станислав Генчев започнаха още по време на злощастния мач с ЦСКА 1948, изгубен с 0:2 - Сисиньо и Текпетей получиха травми и от първичните прегледи излиза наяве, че бранителят ще отсъства за интервал от няколко месеца. Ситуацията с халфа е по-обнадеждаваща, само че надали ще може да играе футбол в идната най-малко една седмица.

От много време насам пък Антон Недялков също е в лазарета, а различен бранител на Лудогорец - португалецът Жозуе Са, към момента се възвръща от контузия. Срещу ЦСКА Станислав Генчев няма да може да разчита и на получилия червен картон Вердон и ще му бъде доста мъчно да сглоби боеспособна отбрана за дербито от 16-ия кръг в Първа лига...
Хубавата вест в разградския лагер е, че Кирил Десподов и Алекс Сантана изпитват леки болки, само че те по-скоро няма да им попречат да играят в гостуването на Цървена звезда и семейството на " армейците " няколко дни по-късно!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР