Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се притеснява

...
Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се притеснява
Коментари Харесай

Бербатов притеснен за Юнайтед: Дано отборът да не стане като Ливърпул

Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се тормози от положението на “червените дяволи”. Тимът към този момент не е измежду кандидатите за първото място в Премиър лийг и с всеки минал сезон изпитва все по-сериозни компликации.

“Трудно ми е да призная, че Юнайтед е толкоз обратно зад Манчестър Сити и Ливърпул. Виждате какъв брой им е елементарно да управляват топката, а от време на време си проличава, че тази убеденост я няма у играчите на Юнайтед и тимът страда от това”, разяснява Берба в постоянната си графа в Betfair.

“Надявам се, че Юнайтед няма да станат като Ливърпул и да чакат 29 години за купа. Вече шест години продължава сушата, а това е прекомерно доста за тим като Манчестър Юнайтед. Когато попаднеш в тази серпантина, полека-лека губиш ДНК-то си на победител. Вижте какво се случи през тези дълги години с Ливърпул! "

" Да, в този момент мърсисайдци играят много по-добре, само че им трябваха несъмнено десетилетия, с цел да се върнат назад и да играят още веднъж прекрасен футбол. Юнайтед има незабавна потребност да откри тази печеливша формула. Това би трябвало да стане колкото се може по-скоро ", съобщи Бербатов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР