Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е щастлив

...
Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е щастлив
Коментари Харесай

Бербатов: Ако Юнайтед влезе в топ 4, следващият сезон може да е възраждането на тима

Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е благополучен от играта на отбора след паузата. “Червените дяволи” записаха две победи и едно тъждество в Премиър лийг, както и отстраниха Норич напът за полуфиналите за Купата на Англия. Ето какво написа Бербо в постоянната си графа за уебсайт за спортни залози:

" Отборът се показа ужасно против Брайтън, останах в действителност впечатлен. Хареса ми особено играта на Мейсън Грийнууд, доста се веселя за него. Трябва да призная, че такова нещо от отбора се очакваше поради мощното показване след паузата. Момчетата работят на скорост, имат хрумвания, съсредоточени са и знаят какво желаят. Мачът против Брайтън беше отличен образец за всичко това. Ако задържат равнището си, то ще имат действителен късмет да завършат в топ 4.

Всички в отбора бяха на висота. Тази среща беше значима, тъй като по този метод усилиха напрежението върху Челси и Уулвърхамптън. Убеден съм, че Оле Гунар Солскяер и футболистите му са удовлетворени. Ако съумеят да поддържат равнището си до края на сезона, това ще бъде ужасно, както и ще даде убеденост на всички за началото на идващия сезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР