Шампионът на Англия Манчестър Сити е бил осведомен от шефовете

...
Шампионът на Англия Манчестър Сити е бил осведомен от шефовете
Коментари Харесай

Сити троши всякакви рекорди, ако вземе Магуайър

Шампионът на Англия Манчестър Сити е бил информиран от шефовете на Лестър Сити, че ще би трябвало да заплати 90 милиона паунда, в случай че желае да вземе централния бранител Хари Магуайър на „ Етихад” през това лято. „ Гражданите” желаят да привлекат най-малко един централен защитник през идния трансферен пазар, откакто дългогодишният капитан Венсан Компания напуща клуба, като ще продължи кариерата си в Андерлехт като играещ треньор.

Манчестър Сити обаче има опозиция от градския противник Манчестър Юнайтед за подписа на Магуайър през лятото. Медиите в Англия предават, че „ лисиците” са съобщили на своите сътрудници от Манчестър, че ще би трябвало да им заплатят 90 милиона английски лири, в случай че желаят да привлекат футболиста. Това значи, че върхът, държан от Ливърпул за Върджил ван Дайк (75 млн. паунда) ще бъде усъвършенстван много.

26-годишният футболист има основна роля за Лестър, както и бе значим състезател в състава на Гарет Саутгейт за достигането на Англия до полуфиналите на Мондиал 2018. Магуайър, който има пет гола в 76-те си мача за Лестър след идването си на „ Кинг Пауър Стейдиъм” от Хъл Сити през 2017-а, има четири години по своя контракт с отбора на Брендън Роджърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР