Шампионът на Англия Ливърпул с първи летен трансфер. Мърсисайдци подписаха

...
Шампионът на Англия Ливърпул с първи летен трансфер. Мърсисайдци подписаха
Коментари Харесай

"Ливърпул" с първо лятно попълнение

Шампионът на Англия " Ливърпул " с първи летен трансфер. Мърсисайдци подписаха с гръцкия национал Костас Цимикас, който идва на " Анфийлд " от " Олимпиакос ". " Червените " не оповестяват трансферната сума, само че съгласно медиите на Острова тя възлиза на към 13 млн. евро.

24-годишният Цимикас има три мача с националния тим на Гърция, за който дебютира през октомври 2018 година От декемри 2015 година обаче е записал 86 за " Олимпиакос " във всички шампионати. Повече от половината са от миналия сезон. В него бранителят оказа помощ на отбора си да завоюва купата в Гърция с 18 точки задатък пред втория ПАОК.

pic.twitter.com/Y7X4SiOQrD
— Liverpool FC (Premier League Champions) (@LFC) August 10, 2020

" Щастлив съм. Гордея се, че съм тук. За мен това е най-големият клуб в света. Огромна чест е и ще дам всичко от себе си. ", разяснява Цимикас пред клубния уебсайт.

" Харесвам доста Висшата лига. Гледах я по малкия екран и от дете бленувам да бъда част от нея. Сега би трябвало да работя крепко, да съм фокусиран и да чувам деликатно какво изисква мениджърът от мен. Мога да играя на най-високо равнище. Искам да реализира задачите си - нова купа и продобиване на Шампионската лига. ", добави гъркът.

Цимикас ще бъде запаса на Анди Робъртсън, с който има подобен жанр на игра. Досега Клоп не разполагаше с втори ляв бек, а на този пост за ротации бе употребен опитният Джеймс Милнър, чиято нормална позиция е в халфовата линия.

Последни Най-четени Нови ограничения в Гърция поради COVID-19: Таверните към този момент ще работят единствено до среднощ Акрапович: Доволен съм от жребия, имаше и по-силни тимове (ВИДЕО) Екстремно тичане по морените на Витоша (ВИДЕО) Снимките на Меган Фокс: Холивудската звезда към този момент рабо
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР