Шампионът на Англия Ливърпул продължава борбата във Висшата лига на

...
Шампионът на Англия Ливърпул продължава борбата във Висшата лига на
Коментари Харесай

Бърнли изненада Ливърпул, остават три кръга до края на сезона в Англия

Шампионът на Англия Ливърпул продължава битката във Висшата лига на Англия, въпреки че си обезпечи купата в конкуренцията няколко кръга преди финала ѝ.

Мърсисайдци не съумяха да завоюват 18-ата си домакинска победа през сезона в шампионата, откакто приключиха наедно с гостите си от Бърнли.

" Червените " бяха на път да победят с минималното 1:0, след гол на Андрю Робъртсън през първото полувреме. През втората част обаче Родригес вкара за крайното 1:1.
 Снимка 487692
Източник:

Остават три кръга до завършека на шампионата.

Съставът на Юрген Клоп към този момент има извоювани 92 точки и на доктрина може да премине границата от 100 пункта в идващите си дуели.

Първото полувреме принадлежеше напълно на домакините, само че вратарят на противника Ник Поуп имаше страховит ден. Той се регистрира с няколко решителни спасявания единствено до 12-ата минута, а продължи в същия дух и до края на първата част.

Първото попадение бе осъществено в 34-ата минута на конфликта. Тогава Фабиньо напредна и прати пас като по конец за нахлуващия в офанзива Робъртсън, който засече по хубав метод топката във вратата на противника.
 Снимка 487693
Източник:

Юрген Клоп още веднъж даде късмет за изява на някои от младите футболисти в отбора си, като те се показаха съгласно упованията и оправдаха доверието на експерта.

Първата заплаха за гостите пристигна малко преди края на второто полувреме, като Джей Родригес се оказа в добра обстановка и даже съумя да стреля. Страничният арбитър обаче бе маркирал засада и до развиване на обстановката не се стигна.

Крайното 1:1 бе завършено в 69-ата минута. Тогава Родригес въпреки всичко се разписа, след не изключително безапелационни дейности в отбраната на първенците.

Така Ливърпул продължава своя ход и чака да счупи няколко върха до края на сезона.
 Снимка 487691
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР